Genom installationen av solcellspaneler kan vi förstå både strukturen för panelsystemet och installationstjänsten och anslutningen av hela solcellsanläggningen. I vart och ett av dessa steg har vi inte råd att vara provisoriska. Både tjänsten att göra strukturen, montera eller ansluta installationen är av central betydelse för dess efterföljande drift. Så vad ska du vara uppmärksam på?

Konstruktion för solcellspaneler

Själva strukturen hos solcellspanelerna är att placera panelerna på taket eller marken så att de inte skadas i starka vindbyar. För detta ändamål måste det därför garantera stabilitet och hållbarhet. Om du inte vill att dina paneler ska flyga iväg med sommarstormen i det minst förväntade ögonblicket måste du lita på beprövade lösningar. För att genomföra konstruktionen för panelerna är det värt att lita på certifierade företag som använder material av god kvalitet. Du kan vanligtvis välja mellan galvaniserat stål, rostfritt stål eller aluminium. Kom dock ihåg att oavsett vilket material strukturen är gjord av, om dess montering utförs felaktigt kan det hela försämras snabbare. Dessutom kan tillverkaren av panelerna inte ens inkludera garantin. Det är därför rätt val av monteringsteam är så viktigt.

Installation av solcellspaneler – endast professionella företag

En bra installatör kommer att säkerställa hög effektivitet för din solcellsanläggning. Det råder ingen tvekan om det. Panelernas effektivitet påverkas inte bara av deras typ utan också av installationsmetoden, lutningsvinkeln eller platsen där de kommer att placeras. När du väljer ett företag, fokusera på ärlighet och tillförlitlighet. Professionella kan installera paneler på ett sådant sätt att maximalt utnyttjas för ett visst område. Den bästa lösningen är att installera panelerna söderut, för då producerar den praktiskt taget hela dagen. Takvinkeln gör inte stor skillnad här, eftersom installationen av solcellspaneler på speciella strukturer gör att den kan ställas in fritt. Naturligtvis är tak med en lutning på 34 ° -39 ° och söderut den bästa ytan för installation av solcellspaneler.

Det viktigaste vid montering är professionalism i varje detalj. Korrekt utförd montering garanterar tillfredsställelse under många år.

Kontakta oss för solceller i Stockholm!